Qui som?

Home / Qui som?

El Centre Ginecològic Sarrià està constituït per un grup de metges especialistes en ginecologia i obstetrícia, formats als millors hospitals de Barcelona i que treballem per a tractar i estar al costat de la dona en les diferents etapa de la seva vida, des de l’adolescència fins a la maduresa.

A més comptem amb la col·laboració d’altres especialistes, per poder oferir una atenció multidisciplinar i integral a les nostres pacients.

El nostre repte és donar una atenció mèdica d’excel·lència, basada en els coneixements científics més actuals i utilitzant la tecnologia més puntera, però a l’hora amb un tracte proper i personalitzat.

T’oferim els nostres serveis tant de forma privada com a través de les mútues amb les que treballem.

LA NOSTRA FILOSOFIA EN EL PART

L’embaràs i el part formen part d’unes etapes molt especials en la vida d’una parella però sobretot per la dona.

En el procés del part, la nostra filosofia és el respecte per la gestant, intentant adaptar-nos a les necessitats i preferències de cadascuna de les nostres pacients.

A la Clínica Corachan disposem de sales de parts equipades amb totes les comoditats i llum natural, que ens permeten fer del part un moment únic. També disposem d’una sala de part natural amb banyera, cadira de parts i tot el material necessari per atendre aquest tipus de parts.

Les cesàries les realitzem dins la mateixa àrea obstètrica, facilitant la presència del pare en tot moment.

Un equip de neonatologia d’alt nivell ens dona suport en els casos en què sigui necessari.