Inaugurem el servei de fisioteràpia per a les disfuncions del Sòl Pelvià

Home / Serveis / Inaugurem el servei de fisioteràpia per a les disfuncions del Sòl Pelvià

A partir del 20 de febrer la Dra Carolina Walker, fisioterapeuta especialista en uroginecologia s’incorpora a l’equip del Centre!!! Pels qui no la coneixeu, és una de les millors especialistes a nivell nacional, en aquest camp.

Estem molt contents d’aquesta nova incorporació que ens ajudarà a millorar l’atenció a les nostres pacients, en un del camps que més ens preocupa.

QUI ES POT BENEFICIAR DE LA FISIOTERÀPIA DEL SÒL PELVIÀ?
– LES DONES GESTANTS, POST-PART O MENOPAUSA: són períodes en què hi ha més afectació del sòl pelvià, pel que encara que no presentin símptomes es recomana prevenir perquè a llarg termini no n’apareguin.
– DONES AMB SÍMPTOMES: pèrdues d’orina, manca de control de gasos o femta, sensació de pesadesa als genitals, dolor amb les relacions sexuals o dolor pelvià .
– DONES SOTMESES A CIRURGIA PÈLVICA: programa pre o post-quirúrgic per reduir les complicacions i ajudar a prevenir l’aparició de símptomes a llarg termini.
– DONES QUE HAN PATIT UN CÀNCER A LA ZONA PÈLVICA (cèrvix, úter, recte o bufeta) també és possible que tinguin debilitades les estructures de sòl pelvià.

BENVINGUDA CAROLINA!!!!!

Comments(0)

Leave a Comment